Iloinen päivä alkaa polkemalla!

Tarvitsetko apua? Älä epäröi
ottaa yhteyttä!

Tilaa tänään, ja lähetämme sen
heti huomenna!

Polkupyörän toimitus kotiovellesi
ilmaiseksi!

Maksa osissa, jopa
24 kuukauden maksuajalla!

HOLLANDIA

Hollandia tarjoaa edullisia mummopyörä-tyylisiä kaupunkipyöriä laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tarjolla on useita malleja ja värivaihtoehtoja sekä naisille että miehille. Aina edullisimmasta Student-mallista vaihteellisiin Royal Fame malleihin. Löydä omasi!

VOGUE

Elegantti ja tyylikäs Vogue tarjoaa laajan valikoiman värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Myymämme Vogue Elite -mallista löytyy omat mallinsa naisille ja miehille, lisäksi tarjolla on kaksi rungonkokoa 50cm ja 57cm. Katso mittataulukostamme kumpi sopii juuri sinulle!

BASIL

Haluamme nähdä sinun nauttivan polkupyörästäsi. Siksi etsimme yhteistyökumppanin, joka tietää kaiken polkupyörien lisävarusteista ja tarjoaa kauniita, toimivia varusteita parhaalla laadulla. Basilin lisävarusteiden avulla teet polkupyörästäsi persoonallisemman.  Koska oma tyyli tekee onnelliseksi!

VOGUE LAPSET

Meiltä löytyy myös oma malli lapsille! Vogue Transporter on vankkatekoinen ja huoltoystävällinen kaupunkipyörä. Turvallisuuden tässä mallissa takaavat LED-valot, heijastimet ja jalka- sekä käsijarrut. Pyörässä on 24 tuumaiset renkaat ja rungonkorkeus on 42cm.

Hollanti polkupyörät
Hollanti polkupyörät
Hollanti polkupyörät
Hollanti polkupyörät
Hollanti polkupyörät