Elämässä on tiettyjä asioita, joihin on niin tottunut, että niitä alkaa helposti pitää itsestäänselvyyksinä.

 

Kun tulimme muutama vuosi sitten Hollannista Suomeen, lähdimme ostamaan polkupyörää. Huomasimme, että monet polkupyörät olivat samanlaisia: ne olivat epämukavia, epäkäytännöllisiä, eivät kestäneet säätä avoimen ketjunsa vuoksi, niissä ei ollut valoja ja heijastimia ja lisäksi ne olivat kalliita!

 

Lyhyesti sanottuna mikään niistä ei erottunut joukosta, eikä mikään niistä vastannut pyöräilytottumuksiamme, riippumatta siitä käytimmekö pyörää työmatkoihin, kaupungilla ajelemiseen tai kauppamatkaan lasten kanssa. Aitoina hollantilaisina ajattelimme, että nyt on muutoksen aika! Polkupyörähän on kuin matkapuhelin, vaatteet tai mikä tahansa tärkeä esine: se on fashion statement, oma tapa liikkua, sanalla sanoen elämäntapa!

 

Etsiessämme modernia, trendikästä, kestävää, käytännöllistä ja mukavaa polkupyörää ajattelimme kotikaupunkiamme Amsterdamia. Ajattelimme niitä peruspyöriä, joilla kävimme ruokakaupassa, jotka auttoivat meitä opiskeluvuosinamme ja joilla ajoimme ensimmäiseen työhaastatteluumme! Tai niitä polkupyöriä, joilla vanhempamme veivät meidät tarhaan ja joilla he onneksi tulivat myös hakemaan meidät kotiin. Juuri sellaisia polkupyöriä me kaipasimme, pyöriä joista Hollanti on kuuluisa ja joilla pärjää koko vuoden!

 

Näin syntyi liikeidea: design-polkupyörä, jossa on kaikki mitä tarvitsemme, kuten tilaa tavaroille, mukavuutta, tyyliä. Lisäksi niissä on vankka rakenne, joka kestää Suomen säät ja joka on helppo huoltaa. Tällainen polkupyörä yksinkertaisesti tekee päivästäsi paremman. Ja jos ajattelet, että tässä kaikki, niin odota! Teimme saman vielä kerran, mutta nyt lisävarusteille. Tarjoamme sinulle käytännöllisiä, tyylikkäitä ja laadukkaita laukkuja ja koreja, joista löydät mieleisesi tyylistäsi ja käyttötarkoituksestasi riippumatta.

 

Valitse siis ensiluokkaisesta hollantilaisten merkkien valikoimastamme lisävarusteesi ja polkupyöräsi oman tyylisi mukaisesti ja nauti onnen hetkistä keskellä arkea. Hollanti on tietysti tunnetusti polkupyörämaa, mutta se ei tarkoita, että hollantilaiset ovat ainoita, jotka voivat nauttia pyöräilystä.